Online-terapi/terapi på nett

Nettbasert terapi gir deg muligheten til å motta veiledning uansett hvor du er. Dette er en fleksibel løsning for de med en travel hverdag eller de som bor er bosatt utenfor Oslo.

Terapi på nett er for deg eller dere som trenger rådgivning på kort varsel, en fagperson å snakke med her-og-nå.

Det passer også for deg/dere som av ulike årsaker ikke ønsker/kan oppsøke en terapeut på et fysisk sted. Online-terapi det kan gjennomføres uansett hvor du/dere bor eller befinner deg/dere.

Online/E-terapi kan skje via Skype, Teams eller Facetime der jeg som fagperson samtaler med deg/dere over Internett, for å gi emosjonell støtte, råd eller en annen profesjonell service. Hele ideen er at du /dere skal kunne få hjelp enkelt og raskt, når det haster mest, eller passer best.

For videosamtale er det eneste som kreves at du har en telefon eller en datamaskin med internett-tilkobling.

Ønsker du /dere rådgivning på kort varsel,  meld meg om det så får vi det til.

Online-terapi er en betalt tjeneste. Prisene er de samme som ved personlig oppmøte dvs, for kr. 1250 per time (inkl.mva) for enkeltpersoner og kr. 1700 for par ( inkl. mva)

Du/dere kan velge mellom å kjøpe enkelttimer eller en pakke med fra minimum 8 til 20  timer. For pakkene gis rabatt.

Ta kontakt og bestill time:

Har du/dere spørsmål til tjenesten eller vil bestille rådgivningstime?  Bruk påmeldingsskjemaet.

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.

villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.