Sexologisk rådgivning

Sexualitet er en viktig, men ofte komplisert, del av livet. Gjennom sexologisk rådgivning kan vi utforske disse kompleksitetene i et trygt og konfidensielt miljø.

 

Sliter du med dårlig seksuell selvfølelse? Har du hatt  vonde opplevelser som hindrer deg i å oppleve glede og lyst? Er ikke du og partneren «på nett» seksuelt? Trenger du å bli  tydeligere på å kunne kommunisere dine seksuelle ønsker og behov? Tørre å sette dine grenser?

Begynner sexlivet deres å bli ganske kleint og trenger til fornyelse? Ofte fører tørke på  dette området til at den ene part part søker ut etter spenning og bekreftelse, trosser dårlig samvittighet og begår utroskap. Når det oppdages mister den fornærmede part tillit, og tør ikke stole på partneren sin igjen. Ofte ender det med mistenksomhet, sjalusi, utrygghet – trange rammer som  blir ganske uutholdelig å fortsette å leve i. Min er faring fra å ha jobbet mye med par som har opplevd utroskap er at reparasjon på  dette feltet krever stor  investering  fra begge parter. Da  kan er felles innsats for å gjenopprette et velfungerende sexliv være en av nøklene.

Kvinners og menns  seksualitet er ganske så forskjellig når det gjelder lyst, tenningsmønstre og  tilfredshet. Det samme gjelder de  typiske problemene – kvinner og menn  har ulike seksuelle utfordringer og bekymringer. Dette  påvirker selvsagt våre seksuelle  møter. Er dette noe du /dere snakker om?

Dersom du har lyst  til å forske mer i din egen eller det andre kjønns seksualitet har jeg  mye å meddele og rådgir  deg/ dere  gjerne. Særlig det emosjonelle, relasjonelle, kommunikative er det jeg fokuserer på.

Trenger du/dere sexologisk rådgivning? Da kan du kontakte meg. Tilbyr også online-terapi

Prisene er de samme ved personlig oppmøte og online-terapi, dvs, for kr. 1250 per time (inkl.mva) for enkeltpersoner og kr. 1700 for par ( inkl. mva). Du/dere kan velge mellom å kjøpe enkelttimer eller en pakke med fra minimum 8 til 20  timer. For pakkene gis rabatt.

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.

villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.