Samlivskurs

Mine kurs er designet for å gi deg og din partner de verktøyene dere trenger for å bygge et sterkere forhold. Fra kommunikasjon til konflikthåndtering, disse kursene gir praktiske ferdigheter for livet.

Jeg har samlivskurset for dere!

Foruten å eie og drifte firmaet Par-og personrådgiveren eier jeg også Samlivsskolen som holder samlivskurs for par.

Skolering i samlivets kunst

Samlivskurs er selvskolering for de ambisiøse som vil lære hvordan lykkes i samlivets kunst. Samlivskurs er et pedagogisk  konsept som gir hjelp til selvhjelp.  Samlivskurs er av forebyggende karakter for at dere  skal vite hvordan å unngå at  konflikter skal oppstå og/eller utarte, for å ta vare på styrkene og ressursene i forholdet, samt utvikle godene og gledene og få større grad av fortrolighet og nærhet.

På samlivskurs får dere verktøy: Bevisstgjøring, metoder og teknikker.

Parforhold trenger sjekk og puss

Som kjent er det dessverre ikke slik at folk ivaretar samlivene sine som man pleier forholdet til familie og venner. Ei heller tar vi en statussjekk slik vi gjør på helsen vår eller på bilen med jevne mellom.

Hva med å tenke nytt og annerledes om samlivet og innse at et parforhold så visst ikke går på autopilot, men trenger til reparasjon eller finpuss en gang i blant?

Hva med å gi parforholdet en gave? Et samlivskurs en super investering til igjen å kunne føle seg sett og forstått  av partneren, og få tilbake godfølelsen og kanskje lysten på hverandre.

Så benytt sjansen nå!

Dette  er hva dere kan oppnå med å ta et samlivskurs:

  • Bygge gode parforhold
  • Bidra til visjoner for parforholdet, prosess-tenking og  ”vedlikeholdsbevissthet”
  • Revitalisere, snu negativ utvikling, skape utvikling og vekst
  • Gi mestringsstrategier, verktøy og teknikker
  • Lete fram ressurser, fokus på parrelasjonens styrker og potensia

Dette  er samlivskursene som tilbys:

FYSISKE KURS:

Her deltar dere på kurs med andre par.

Kursene har ikke noe  gruppearbeid. Det er undervisning med innledninger fra  kurslederen(e), og etterpå foregår alt i parrelasjon deres: Samtaler, drøftinger dere  imellom, oppgaver, øvelser.

Disse kursene holdes på hotell eller i leide  lokaler.Da kommer oppholds- og eventuell overnattingsutgifter i tillegg til deltakeravgiften.

 

SAMLIVSKURS SOM PRIVATUNDERVISNING FOR BARE DERE TO

Disse kursene tilbys enten på mitt hjemmekontor eller online. Dette gir dere full fleksibilitet til å velge tidspunktet og varigheten for hver seksjon.

 

Se også kursoversikt med omtale og innholdsfortegnelse av kursene. Her kan dere også melde dere på kurs, eller påmelding kan også skje ved  å ta direkte kontakt.

Velkommen til å delta på ett eller flere av Samlivsskolens tilbud!

Bildet nedenfor er fra Thon hotell Oslo Airport der vi som regel holder to PREP-kurs hvert semester.

For mer info om kursene, tid, sted, priser og praktisk, se Samlivsskolens hjemmeside. Her kan dere også melde dere på kurs.  Book gjerne kurs allerede nå!

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.

villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.