Grunnet utenlandsopphold november og desember tar jeg kun online konsultasjoner fram til jul. Du kan fremedeles kontakt meg

Samlivskurs om seksualitet. Bedre sexliv – bedre samliv

Kursdatoer

Samlivskurs for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, nytelse og  glede. Da gjelder det å  kunne kommunisere både  verbalt og nonverbalt!

På dette samlivskurset fokuseres det på å styrke og utvikle den seksuelle dimensjonen i parforholdet.

Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex?

Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre?

Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

Dere får råd, verktøy og teknikker for å kommunisere slik at dere bedre kan  forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.

KURSSTED: Da kursstedet  Strømstad Spa som vi  vanligvis bruker for tiden er stengt, benytter vi The Well på Sofiemyr utenfor  Oslo  til  høstens kurs. Også dette  stedet  er valgt med omhu for at dere skal kunne pirres av hverandre, nyte og slappe av i litt luksuriøse omgivelser med spa-fasiliteter og gode måltider før og/eller etter kurset.

PRISER OG PRAKTISK: Foruten kursavgiften  på kr 6000 per par, kommer hotellutgiftene som deltakerne selv må betale. Vi har  forhandlet fram  en god hotellpakkepris. Ta kontakt om pris og praktisk  hvis  dere er interessert i dette kurset.

KURSTIDER: Lørdag kl. 15.00-19.00, søndag kl. 9.00-14.00

KURSLEDER: Anna Sigridsdatter Heen

INFO: For mer informasjon om tid og sted: se kurskalender.

PÅMELDING OG BETALING:
Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Velg riktig kurs. Trykk på den grønne bestillingsknappen. Her legger dere inn  kontaktinformasjon og betaling. Alternativt kan dere betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen  etter avtale med henne. Annas e-postadresse er post@annasigridsdatterheen.no og telefonnr. er 91868658.

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.