Samlivskurs om følelser – kortversjon

Privatundervisning for par
enten som et nettbasert/online-kurs
eller
gjennomført på Annas hjemmekontor på Hasle i Oslo
Kursleder: Anna Sigridsdatter Heen

Varighet: 5 timer. Kurset anbefales delt i fem med en times varighet på hvert undertema. Det er også mulig med færre økter av lengre varighet, f.eks. 2+2+1 timer eller 2,5 + 2,5 timer.

Tidspunkt: Når det passer for dere!

Kurspris: kr. 6 500 per par

INNHOLD:

1) Våre grunnleggende følelser og behov som er viktig at vi blir møtt på/ får tilfredsstilt av partneren. Hvordan viser dere hverandre følelser og hvordan blir det du uttrykker oppfattet av partneren din?

2) Personlighet og temperament, personlighetstyper. Du og partneren – hvor like, forskjellige når det gjelder følelser?
Hvor følelsesstyrt tillater du deg å være? Evner dere å vise hverandre følelser? Klarer du å uttrykke hva du trenger av partneren?

3) Våre følelser er knyttet til vår personlig historie og ”rammebetingelsene” vi har levd under. Hva er det viktigste hver av dere tatt med inn i deres nåværende forhold?

4) De fleste par kommer inn i fastlåste kommunikasjons -og samhandlingsmønstre. Hva er deres negative kommunikasjonsmønstre? Hva kan/vil dere gjøre med deres fastlåste mønstre?

5) Pleie og utvikle de gode følelsene. Hva skal til for å gjøre følelsene til skattekammeret i deres relasjon?

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.

villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.