PREP-kurs for bedre kommunikasjon i samlivet

Kursdatoer

Investér i parforholdet ditt – ta et PREP-kurs!

Kommuniserer du og partneren din dårlig?
Er dere ikke så gode på problemløsning?
Savner dere nærheten og varmen?
Da kan PREP-kurs være tingen!

Et PREP-kurs vil kunne bli en booster som revitaliserer forholdet. Bedre gave finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp!

Hva med å gi et samlivskurs som gave til et par du bryr deg om?

PREP-kursene er for par som vil ha et bedre samliv. PREP passer for par i alle aldre og alle stadier av forholdet. Fokuset er på kommunikasjon og problemløsning, og ivareta godene i forholdet.

KURSINNHOLD:

På et PREP-kurs  handler det om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Vi ser  på ødeleggende kommunikasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Dette er blant temaene som taes opp:
• Kommunikasjon og kommunikasjonshindre
• Faresignaler
• Tale- og lytteteknikken
• Problemidentifisering og problemløsning
• Tilgivelse og forsoning
• Seksualitet
• Vennskap og glede mm.

Temaene introduseres av kursleder/kurslederne, deretter arbeider parene hver for seg med temaene gjennom parvise samtaler og øvelser. Det er ikke noe gruppearbeid, alt foregår i par-relasjonen deres. Ingen blir på disse kursene bedt om å fortelle andre om sitt samliv eller andre private forhold.

PRISER OG PRAKTISK:

Foruten kursavgiften på kr 6000 per par (som er honorar til kurslederne), må deltakerne selv betale for hotelloppholdet. Det finnes flere hotellpakker å velge mellom, med og uten overnatting, men alle må velge en av hotellpakkene. Se priser her

Våre samlivskurs er åpne for deltakere fra hele landet.

Vi tar løpende i mot påmeldinger!

For mer info og påmelding: Se gjerne også hjemmesiden til  Samlivsskolen.

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.

villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.