skip to Main Content

Investér i parforholdet ditt – ta med partneren på PREP-kurs!

Kommuniserer du og partneren din dårlig?
Er dere ikke så gode på problemløsning?
Savner dere nærheten og varmen?
Da kan PREP-kurs være tingen!

Et PREP-kurs vil kunne bli en booster som revitaliserer forholdet. Bedre gave finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp!

Hva med å gi et samlivskurs som gave til et par du bryr deg om?

PREP-kursene er for par som vil ha et bedre samliv. PREP passer for par i alle aldre og alle stadier av forholdet. Fokuset er på kommunikasjon og problemløsning, og ivareta godene i forholdet.

KURSINNHOLD:

På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Vi ser  på ødeleggende kommunikasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Dette er blant temaene som taes opp:
• Kommunikasjon og kommunikasjonshindre
• Faresignaler
• Tale- og lytteteknikken
• Problemidentifisering og problemløsning
• Tilgivelse og forsoning
• Seksualitet
• Vennskap og glede mm.

Temaene introduseres av kursleder/kurslederne, deretter arbeider parene hver for seg med temaene gjennom parvise samtaler og øvelser. Det er ikke noe gruppearbeid, alt foregår i par-relasjonen deres. Ingen blir på disse kursene bedt om å fortelle andre om sitt samliv eller andre private forhold.

PRISER OG PRAKTISK:

Totalprisen er avhengig av hvorvidt kurset holdes på hotell eller ikke.

Foruten kursavgiften som er honorar til kurslederne, må deltakerne selv betale for kost og eventuelt losji for kursene som ikke holdes på hotell. Samlivsskolen har en avtale med Thon hotell som gir noe rabatterte priser. Ønskes denne avtalen benyttet, meld fra  til kursleder.

For PREP-kursene som holdes på hotell kommer utgiften til oppholdet i tillegg. Det finnes flere hotellpakker å velge mellom, med og uten overnatting, men alle må velge en av hotellpakkene.

Våre samlivskurs er åpne for deltakere fra hele landet.

Vi tar løpende i mot påmeldinger!

For mer info og påmelding: Se gjerne også hjemmesiden til Givende Samliv  eller Samlivsskolen.

Back To Top