Bedre sexliv = bedre samliv. Parkurs for bare dere to

Tilbud for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, nytelse og  glede. Da  gjelder det å  kunne kommunisere både  verbalt og nonverbalt!

Dette samlivskurset gies som 3 timers privatundervisning  for bare dere to. Opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil!  Vi kan ta det online på Teams eller dere kan komme på mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo.

Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time.

Hensikten med kurset er å styrke og utvikle den seksuelle dimensjonen i parforholdet.

Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex?

Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre?

Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

Dere får råd, verktøy og teknikker for å kommunisere slik at dere bedre kan  forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.

Dette er kursinnholdet:

  • Kommunikasjon for større åpenhet, respekt, aksept for hverandres ønsker og behov, og toleranse for ulikheter. Åpenhet, tørre å si hva du tenker og føler.  Vilje til å lytte og forstå partneren. Humor og varme som hjelpemidler.
  • SEX = kommunikasjon: Forventinger, kommunikasjonshindre i sexlivet, faresignaler som negativ fortolkning og tilbaketrekning. Hva gjør vi med slikt?

Prisen for dette kurset er kr. 4500

Foruten å være kursleder tilbyr jeg også  parterapi.  Dere kan komme på mitt hjemmekontor på  Hasle i Oslo  eller vi tar det nettbasert. Mer om dette finner du/dere min hjemmeside www.annasigridsdatterheen.no

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.

villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.