skip to Main Content

Tilbud for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, nytelse og  glede. Da  gjelder det å  kunne kommunisere både  verbalt og nonverbalt!

På dette samlivskurset fokuseres det på å styrke og utvikle den seksuelle dimensjonen i parforholdet.

Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex?

Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre?

Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

Dere får råd, verktøy og teknikker for å kommunisere slik at dere bedre kan  forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.

 

Dere kan få 3 timers privatundervisning om sex og kommunikasjon som nettbasert løsning. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil!  Eller dere kan komme på mitt hjemmekontor i Oslo.

Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time.

Dette er kursinnholdet:

  • SEX = kommunikasjon: Forventinger, kommunikasjonshindre i sexlivet, faresignaler som negativ fortolkning og tilbaketrekning. Hva gjør vi med slikt?
  • Kommunikasjon for større åpenhet, respekt, aksept for hverandres ønsker og behov, og toleranse for ulikheter. Åpenhet, tørre å si hva du tenker og føler.  Vilje til å lytte og forstå partneren. Humor og varme som hjelpemidler.

Prisen for dette kurset er kr. 4500

Foruten å være kursleder tilbyr jeg også  parterapi.  Dere kan komme på mitt hjemmekontor på  Hasle i Oslo  eller vi tar det nettbasert. Mer om dette finner du/dere min hjemmeside www.annasigridsdatterheen.no

Bestill time for nettkurs om sex og kommunikasjon
Back To Top