Grunnet utenlandsopphold november og desember tar jeg kun online konsultasjoner fram til jul. Du kan fremedeles kontakt meg

Kalender

Her finner du oversikt over kommende kurs og arrangement.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kurs

Jeg eier og drifter også Samlivsskolen som tilby samlivskurs for par som vil styrke forholdet sitt. Jeg har  samlivskurs over en eller flere helgedager som  holdes på hotell. Jeg har også  kortversjon av samlivskursene som privatundervisning for enkeltpar.  Disse kursene tilbys enten på nett eller på mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo.

SAMLIVSKURS FOR  ENKELTPAR

Korttidsversjonen av samlivskurs  for bare dere to. Det gis som privatundervisning enten på nett eller på mitt hjemmekontor i Oslo. Dette tilbudet  er fleksibelt og dere bestemmer tidspunkt og varighet av hver seksjon.

Samlivskurs – følgende tilbys i kortversjon

Invester i Kjærligheten: Hvorfor Samlivskurs Gjør Forskjellen

Som kjent er det dessverre ikke slik at folk ivaretar samlivene sine som man pleier forholdet til familie og venner. Ei heller tar vi en statussjekk slik vi gjør på helsen vår eller på bilen med jevne mellom.

Hva med å tenke nytt og annerledes om samlivet og innse at et parforhold så visst ikke går på autopilot, men trenger til reparasjon eller finpuss en gang i blant?

Hva med å gi parforholdet en gave? Et samlivskurs en super investering til igjen å kunne føle seg sett og forstått  av partneren, og få tilbake godfølelsen og kanskje lysten på hverandre.

Så benytt sjansen nå!

Dette  er hva  dere  kan oppnå med å ta  et samlivskurs:

  • Bygge gode parforhold
  • Bidra til visjoner for parforholdet, prosess-tenking og  ”vedlikeholdsbevissthet”
  • Revitalisere, snu negativ utvikling, skape utvikling og vekst
  • Gi mestringsstrategier, verktøy og teknikker
  • Lete fram ressurser, fokus på parrelasjonens styrker og potensial

Ta kontakt for mer info og påmelding!