skip to Main Content

Jeg tilbyr også samlivskurs online, og da i form av nettbasert privatundervisning for par. Opplegget er fleksibelt og dere bestemmer tidspunkt og varighet av hver seksjon:

Nå har jeg tre online kurs å velge mellom – hver av tre timers varighet.

okt
17
lør
Tangokurs for bedre samliv
okt 17@10:00-okt 18@15:00

KURSET HOLDES FORUTSATT AT DET ER TILRÅDELIG i HHT MYNDIGHETENES  ANBEFALINGER OM CORONAVIRUSET.

Tango for bedre samliv. It Takes Two to Tango – tango som kommunikasjonsredskap.

Her bruker vi dansegleden for å stimulere kjærligheten.Tangokurs for dere som vil “booste” samlivet gjennom danseglede, bli bevisst hvordan dere kommuniserer og la kroppsspråket bringe dere til nye høyder!

 

Kurset blir dans, øvelser og så stopper vi innimellom opp og tenker over samlivet vårt. Kommunikasjonen i tango- hvordan gjør vi det i vårt forhold? Kommuniserer vi tydelig? Gleden og utfordringen ved å være så gjensidig avhengige av hverandre. Dans som middel for å nære varme følelser for hverandre, og kanskje litt lidenskap?
Dette blir garantert en booster!

Hva med å  gi kurset i gave  til din kjære? Eller  til et par du/dere vil glede?

Vi tar løpende i mot  påmeldinger.

 

 

 

KURSTIDER: Lørdag kl. 10.00-16.00 og søndag kl. 10.00-15.00

KURSLEDERE er Hans Fosshagen og Anna Sigridsdatter Heen. Kurslederne kan kontaktes for spørsmål og mer informasjon.

 

PRISER OG PRAKTISK: Kurspris er per par,  og er honorar til kurslederne.  Utgifter til mat og eventuell overnatting må deltakerne selv bekoste. Lunsj kan kjøpes på  kafé i umiddelbar nærhet. Trenger dere overnatting? Vi har hotellavtale med Thon hotels som gir noe reduserte priser hvis dere bestiller gjennom Samlivsskolen.

PÅMELDING OG BETALING: Kurspåmelding skjer via Go Mentors bookingssystem hvor dere legger inn kontaktinformasjon og betalingsdetaljer. Alternativt kan  dere betale direkte med kursleder.

Dette er evalueringen vi har  fått  fra  ett  av parene som har  deltatt på kurs:

«Tusen takk for flott kurs. Det ga en en helt ny dimensjon på forholdet, og et solid utgangspunkt for å jobbe videre med tangoen». 
Ellinor (46) og Jarle (47)
 Oslo

 

 

Back To Top