skip to Main Content

Jeg tilbyr også samlivskurs online, og da i form av nettbasert privatundervisning for par. Opplegget er fleksibelt og dere bestemmer tidspunkt og varighet av hver seksjon:

Nå har jeg tre online kurs å velge mellom – hver av tre timers varighet.

sep
5
lør
Endags PREP-kurs
sep 5 heldags

ENDAGS PREP-KURS

Kortversjon av  Prep-kurs for å bedre kommunikasjonen i parforholdet.

En dags PREP-kurs for å bedre kommunikasjonen i parforholdet.

Givende Samliv og Samlivsskolen  har endags PREP-kurs.

Dette er en kortversjon av PREP-kurset (fullversjonen over to dager anbefales) som kun konsentrerer seg om kommunikasjonen i parforholdet. Men, siden svært mange par sliter nettopp med kommunikasjonen er dette et meget nyttig kurs som mange vil ha utbytte av PREP-kurs er et forebyggende konsept som passer for par i alle stadier av samlivet. Vi ser på  hva som  fremmer og hva som hindrer god kommunikasjon og dere får også noen råd, metoder og teknikker om hvordan kommunikasjonen dere i mellom kan forbedres.

Er du og din partner interessert, ta kontakt.

Få gjerne med andre par som dere tror  også vil ha nytte  av dette kurset.

PREP-kursene er åpne for par fra hele landet.

Vi holder også dette PREP-kurset (og også fullversjonskurs av PREP over to dager som anbefales) på oppdrag for bedrifter, offentlige virksomheter organisasjoner.

Kurstid kl. 10.00-16.30.

KURSLEDERE:  Arne Birger Heli og Anna Sigridsdatter Heen. Kurslederne kan kontaktes for spørsmål og mer informasjon.

PRISER OG PRAKTISK: Kursavgiften er honorar til kurslederne.  Utgifter til mat og eventuell overnatting må deltakerne selv bekoste. Lunsj kan kjøpes på kursstedet til en rimelig pris. Vi har hotellavtale med Thon hotels som gir noe reduserte priser hvis dere bestiller gjennom Samlivsskolen.

PÅMELDING OG BETALING: Kurspåmelding skjer ved å trykke å den grønne bestillingsknappen. Da kommer dere til Go Mentors bookingssystem hvor dere legger inn kontaktinformasjon og betalingsdetaljer.

 

Back To Top