GODT SAMLIV- samlivskurs for førstegangsforeldre – kortversjon

Ny livssituasjon- fra par  til familie

Venter dere barn, er kurset Godt samliv et ypperlig investering.
Dette  samlivskurset til førstegangsforeldre gis som privatundervisning for bare dere to.

Mye er nytt for førstegangsforeldre: foreldrerollen, økonomi, amming og barnesykdommer. Kurset skal gi dere støtte og inspirasjon i en periode med store forandringer og utfordringer i hverdagen.

«Unntakstilstand»

Tiden etter fødselen blir av noen beskrevet som en unntakstilstand. Et nybakt foreldrepar sa: «Det var som om en helt annen verden åpnet seg».

Et annet par uttrykte: «Tiden etter fødselen var et kaos for oss … Lykkerusen kom ikke før flere måneder senere».

For andre vil den store lykkerusen utebli helt, og for de fleste kan stemningen svinge nokså fort. De fleste reaksjoner og utfordringer er normale.

Kurset gir kunnskap og konkrete råd til hva som skaper gode og varige samliv. Det krever innsats å være både kjærester og samarbeidspartnere under småbarnsperioden.

Denne  kursversjonen har tre hoveddeler:

  1. Kommunikasjon-hold forbindelsen!
  2. Krangel og  konflikt- hvordan takler vi det?
  3. Fra par til famlile- den store  forandringen.

 

Dette kurset holdes som privatundervisning for enkeltpar over 5  timer (delt over  to  ukekvelder av 2,5  timer hver  gang). Kurset kan  tas digitalt eller dere kan  komme til mitt hjemmekontor på Hasle, i Oslo. Dere  bestemmer tidspunkt for  når dere vil ta  kurset. Jeg  kan  starte opp så snart  dere er klare!

Prisen er kr. 6250.

Kursleder: Anna Sigridsdatter Heen

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.

villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.