GODT SAMLIV- samlivskurs for førstegangsforeldre

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ny livssituasjon- fra to til tre

 

Venter dere barn, er kurset Godt samliv et godt tilbud. Dette er et samlivskurs for førstegangsforeldre.

Kurset har som målsetting å støtte opp om familie- og parforhold. Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet er ansvarlig for innholdet.

Mye er nytt for førstegangsforeldre: foreldrerollen, økonomi, amming og barnesykdommer. Kurset skal gi dere støtte og inspirasjon i en periode med store forandringer og utfordringer i hverdagen.

Dette kurset tar sikte på å hjelpe dere til å være der for hverandre også når dere blir foreldre.

«Unntakstilstand»

Tiden etter fødselen blir av noen beskrevet som en unntakstilstand. Et nybakt foreldrepar sa: «Det var som om en helt annen verden åpnet seg».

Et annet par uttrykte: «Tiden etter fødselen var et kaos for oss … Lykkerusen kom ikke før flere måneder senere».

For andre vil den store lykkerusen utebli helt, og for de fleste kan stemningen svinge nokså fort.

De fleste reaksjoner og utfordringer er normale. Felles for mange førstegangsforeldre er behovet for å dele erfaringer med andre i samme situasjon.

Samtidig vil kurset gi kunnskap og konkrete råd til hva som skaper gode og varige samliv. Det krever innsats å være både kjærester og samarbeidspartnere under småbarnsperioden.

Kurset  er  delt i  fire hoveddeler:

  1. Vårt  parforhold.
  2. Kommunikasjon-hold forbindelsen!
  3. Krangel og  konflikt- hvordan takler vi det?
  4. Fra par til famlile- den store  forandringen.

Kuret holdes  som et dagskurs over 8  timer eller det  nettbaserte kurset kan også  gå over to  ukekvelder av 4 timer hver  gang.

Kurset var tidligere gratis da det ble fullfinansiert av Staten. Med den nye   Støre-regjeringen er  den offentlige støtten tatt bort så  også dette  samlivskurset har fra 2022 deltakeravgift. For de  kursene som holdes på  fysiske steder (som Oslo eller nær  Fredrikstad) kommer betaling for dagpakker i  tillegg  til kursavgiften.

Interessert? Ta kontakt og meld dere på!

 [/vc_column_text][vc_empty_space][vcex_heading text=»Ta kontakt»][vc_column_text][gravityform id=»1″ title=»false» description=»true» ajax=»true»][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.

villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.