Annas samlivstips

[vc_row 0=»»][vc_column width=»1/3″][vcex_heading text=»KJÆRESTETID» color=»#f26529″][vc_column_text css=».vc_custom_1498904189128{margin-top: 10px !important;}»]Det kan ofte være vanskelig å få tid til å pleie kjærligheten i en hektisk hverdag. Her får du noen tips til hva dere kan gjøre:[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»2/3″][vc_column_text 0=»»][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=»»][vc_column 0=»»][vc_separator css=».vc_custom_1498912250162{margin-bottom: 15px !important;}»][vcex_heading text=»8 kriterier for et godt parforhold» color=»#f26529″][vc_row_inner 0=»»][vc_column_inner width=»1/3″][vc_column_text css=».vc_custom_1498911072495{margin-top: 10px !important;}»]Hvordan leve med samme partner og fortsatt elske det? I vår tid er det å elske den samme hele livet en meget krevende øvelse. Fristene for å skeie ut i utroskap er mange, konkurrerende oppgaver og interesser er det flust av, og tidstyvene mange. Ender det ikke i samlivsbrudd er sjansene store for at forholdet får karakter av et platonisk bo- og arbeidsfellesskap.

I parterapien jeg gir – og på samlivskursene jeg holder – er jeg tydelig på: Det finnes ingen snarvei til lykken. Et givende parforhold kommer ikke av seg selv. Suksess i samlivet krever felles innsats og kontinuerlig investering.

Vær ambisiøse på forholdets vegne, med innsats kan det beste ligge foran dere. Investér i forholdet før det går dårlig, og søk hjelp for å få det på rett kjøl igjen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»2/3″][vc_column_text responsive_text=»true» font_size=»15″ css=».vc_custom_1499070154115{margin-top: 30px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 120px !important;margin-left: 10px !important;border-top-width: 5px !important;border-right-width: 5px !important;border-bottom-width: 5px !important;border-left-width: 5px !important;padding-top: 35px !important;padding-bottom: 30px !important;background-image: url(https://annasigridsdatterheen.no/wp-content/uploads/2017/07/8-suksessfaktorer-for-et-godt-parforhold-bilde-diffusa.jpg?id=2591) !important;border-radius: 1px !important;}» color=»#0c0c0c»]

  • Åpen og direkte kommunikasjon
  • Fortsett å være nysgjerrig på partneren
  • Tolererer at dere er – tenker- og mener – forskjellig
  • Vær på lag mot problemene
  • Våg åpenhet om behovet ditt for nærhet og sex
  • Prøv å være på giversiden ovenfor hverandre
  • Snakk om følelser
  • Tør å forplikte dere og få trygghet som gevinst
  • Vær ambisiøs på forholdets vegne, med innsats kan det beste ligge foran dere.
  • Investér i forholdet før det går dårlig, og søk hjelp for å få det på rett kjøl igjen.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=»»][vc_column 0=»»][vc_separator css=».vc_custom_1498912250162{margin-bottom: 15px !important;}»][vc_row_inner 0=»»][vc_column_inner][vcex_heading text=»Facebook live sendinger»][vc_empty_space][vcex_blog_grid columns=»2″ posts_per_page=»99″ pagination_loadmore=»true» img_size=»full» include_categories=»365″ read_more_text=»Se video»][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!

Veien til forbedring starter med det første steget, og det steget kan du ta i dag.

villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.