skip to Main Content

Psykodramakurs om mennesker og våre masker

Klikk for å vise på kart
Når:
17. februar 2018@10:00-18. februar 2018@15:00
2018-02-17T10:00:00+01:00
2018-02-18T15:00:00+01:00
Hvor:
Café Aasen
Hans Nielsen Hauges gate 44
0481 Oslo
Norge
Pris:
2750
Kontakt:
Anna Sigridsdatter Heen
91868658

Kurs om masker, roller, persona og skygger. Masker vi bærer, hvilke masker trenger jeg, og hvilke tør jeg kvitte meg med?

VIL DU FÅ INNBLIKK I PSYKODRAMA?

BLI MED PÅ HELGEKURS OM » MENNESKER OG VÅRE MASKER» 

Mange mennesker er rede for å vise omverden sitt sanne jeg. Av og til opptrer vi slik at folk mistolker og misforstår oss. Klok av skade tar vi på deg fasaden og holder de andre på avstand. Er du blant dem, og har lyst til å senke guarden mer og vise mer av hvem du egentlig er? Tørre å stole på at andre liker deg med både dine styrker og svakheter? Da er dette kurset for deg!
Her blir du bevisst dine roller, din personlighet og dine skygger. Dette er utgangspunktet for det vi jobber med:

Persona er, i Carl Gustav Jungs dybdepsykologi, en arketype som representerer masker eller roller vi tar i det sosiale liv. Vi har alle flere sosiale roller og dermed flere masker som vi gjør bruk av i våre møter med omverden. Vi trenger våre masker både for å utfolde oss, trygge oss og for å beskytte oss. Vi er ikke alltid like bevisste hvilke masker vi til enhver tid tar på oss, og av og til er de maskene vi velger uhensiktsmessige. Persona/masken er ikke det du egentlig er, men som du selv og andre tror du er. Kanskje skulle vi av og til ta bort masken og tørre å vise mer av oss selv, vår personlighet og indre kvaliteter?

Vi arbeider med denne tematikken i samlet gruppe og i smågrupper med demonstrasjoner, øvelser og deling.

Du trenger ikke ha erfaring med psykodrama eller ha deltatt i noen gruppe tidligere. Psykodrama er for deg som vil jobbe med selvutvikling i gruppe, som vil få innblikk i hva mentalisering er, og utvikle din relasjonskompetanse.
Deltagerne drar veksler på hverandre ved å spille roller i hverandres dramaer, og ved å dele erfaringer. Gjensidig og forpliktende konfidensialitet er en selvfølge.
Livssynsuavhengig.

Kurset er åpent for deltakere fra hele landet.

TIDSPLAN:

Lørdag; kl. 10.00-16.00

Søndag: kl. 10.00-15.00

KURSLEDER: Anna Sigridsdatter Heen. Kursleder kan kontaktes ved  spørsmål og for mer informasjon.

PRISER OG PRAKTISK: Kursavgiften er honorar til kursleder.  Utgifter til mat og eventuell overnatting må deltakerne selv må bekoste. Lunsj kan kjøpes på kursstedet til en rimelig pris. Vi har hotellavtale med Thon hotels som gir noe reduserte priser hvis du bestiller gjennom Samlivsskolen.

PÅMELDING OG BETALING: Kurspåmelding skjer ved å trykke å den grønne bestillingsknappen. Da kommer du til Go Mentors bookingssystem hvor du  legger inn kontaktinformasjon og betalingsdetaljer.

Mer informasjon om tid  finnes på kurskalender.

 

PÅMELDING: Interessert? Vi tar løpende i mot påmeldinger.

 

 

 

Back To Top