skip to Main Content

PREP-kurs for bedre kommunikasjon i samlivet

Klikk for å vise på kart
Når:
21. september 2019@10:00-22. september 2019@16:00
2019-09-21T10:00:00+02:00
2019-09-22T16:00:00+02:00
Hvor:
Thon hotell Oslo Airport
Balders allé 2
2060 Gardermoen
Pris:
2500 pr. par
Kontakt:
Anna Sigridsdatter Heen
91868658

Kommuniserer du og partneren din dårlig? Er dere ikke så gode på problemløsning? Savner dere nærheten og  varmen? Da kan PREP-kurs være tingen!

PREP er et  parkurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til ressursene, gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester. PREP passer både for nyetablerte par og par som som har levd sammen i lang tid.

Bedre gave til dere selv eller andre finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp!

KURSINNHOLD:
På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Vi ser  på ødeleggende kommunkasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Under alle øktene er det parsamarbeid etter at kurslederne har introdusert temaet. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum.

Dette kurset er ment som et nærende og byggende møte mellom de to som er partnere.

TID: Lørdag kl. 10-17.30 og  søndag kl. 9.30-16

PRISER OG PRAKTISK:  Foruten kursavgiften kommer utgiftene til  hotell. Det finnes ulike hotellpakker å velge mellom, men alle må velge en hotellpakke. Se priser under menyknappen på Givende Samlivs hjemmeside.

Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet, så hvorfor ikke ta dere en helg på Østlandet og investere  i forholdet deres? Du og din partner er velkomne til å melde dere på!

For mer info: Se gjerne også hjemmesiden til  Samlivsskolen eller Givende Samliv

KURSLEDERE: Torgeir Hjellnes og Anna Sigridsdatter Heen.

Kurslederne kan kontaktes for mer informasjon.

 

Back To Top