skip to Main Content

Gratisk samlivskurs for nybakte foreldre

Når:
30. oktober 2021@09:00-17:00
2021-10-30T09:00:00+02:00
2021-10-30T17:00:00+02:00
Hvor:
Thon Hotell Oslo Airport
Thon hotell Oslo Airport
Pris:
Gratis
Kontakt:
Anna Sigridsdatter Heen
91868658

Ny livssituasjon- fra to til tre, fra par til familie

Venter dere barn, er kurset Godt samliv et topp tilbud til dere! Dette er et gratis samlivskurs for førstegangsforeldre.

Kurset har som målsetting å støtte opp om familie- og parforhold. Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (BUFDIR)er ansvarlig for innholdet.

Mye er nytt for førstegangsforeldre: foreldrerollen, økonomi, amming og barnesykdommer. Kurset skal gi dere støtte og inspirasjon i en periode med store forandringer og utfordringer i hverdagen.

Dette kurset tar sikte på å hjelpe dere til å være der for hverandre også når dere blir foreldre. Vi ønsker å vise at dere ikke er alene i den nye livssituasjonen.

«Unntakstilstand»

Tiden etter fødselen blir av noen beskrevet som en unntakstilstand. Et nybakt foreldrepar sa: «Det var som om en helt annen verden åpnet seg».

Et annet par uttrykte: «Tiden etter fødselen var et kaos for oss … Lykkerusen kom ikke før flere måneder senere».

For andre vil den store lykkerusen utebli helt, og for de fleste kan stemningen svinge nokså fort.

De fleste reaksjoner og utfordringer er normale. Felles for mange førstegangsforeldre er behovet for å dele erfaringer med andre i samme situasjon.

Samtidig vil kurset gi kunnskap og konkrete råd til hva som skaper gode og varige samliv. Det krever innsats å være både kjærester og samarbeidspartnere under småbarnsperioden.

Kurset  er  delt i  fire hoveddeler:

  1. Vårt  parforhold.
  2. Kommunikasjon-hold forbindelsen!
  3. Krangel og  konflikt- hvordan takler vi det?
  4. Den store forandringen fra par til familie

Dette kurset holdes som et dagskurs over 8  timer, enten  på hotell i Oslo eller  nærområdet, dvs på Thon hotell Oslo Airport ved Gardermoen.

Kurset er GRATIS! Så ta kontakt og meld dere på! Se under kurskalender.

Kursledere er Ann Sofie Andersson og Anna Sigridsdatter Heen.  Så ta gjerne kontakt direkte med Anna og  meld dere på kurset på den måten.

 

Back To Top