skip to Main Content

Gratis Samlivskurs for nybakte foreldre

Når:
11. september 2021 heldags
2021-09-11T00:00:00+02:00
2021-09-12T00:00:00+02:00
Hvor:
Sundvolden hotell
Dronningveien 2
3531 Krokkleiva
Pris:
Gratis
Kontakt:
Anna Sigridsdatter Heen
91868658

Ny livssituasjon- fra to til tre, fra par til familie

Venter dere  deres første barn, er kurset Godt samliv et topp tilbud. Dette er et gratis samlivskurs for  nybakte foreldre.

Kurset har som målsetting å støtte opp om familie- og parforhold. Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet er ansvarlig (BUFDIR) for innholdet.

Mye er nytt for førstegangsforeldre: foreldrerollen, økonomi, amming og barnesykdommer. Kurset skal gi dere støtte og inspirasjon i en periode med store forandringer og utfordringer i hverdagen.

Dette kurset tar sikte på å hjelpe dere til å være der for hverandre også når dere blir foreldre. Vi ønsker å vise at dere ikke er alene i den nye livssituasjonen.

«Unntakstilstand»

Tiden etter fødselen blir av noen beskrevet som en unntakstilstand. Et nybakt foreldrepar sa: «Det var som om en helt annen verden åpnet seg».

Et annet par uttrykte: «Tiden etter fødselen var et kaos for oss … Lykkerusen kom ikke før flere måneder senere».

For andre vil den store lykkerusen utebli helt, og for de fleste kan stemningen svinge nokså fort.

De fleste reaksjoner og utfordringer er normale. Felles for mange førstegangsforeldre er behovet for å dele erfaringer med andre i samme situasjon.

Samtidig vil kurset gi kunnskap og konkrete råd til hva som skaper gode og varige samliv. Det krever innsats å være både kjærester og samarbeidspartnere under småbarnsperioden.

Kurset  er  delt i  fire hoveddeler:

  1. Vårt  parforhold.
  2. Kommunikasjon-hold forbindelsen!
  3. Krangel og  konflikt- hvordan takler vi det?
  4. Kjærlighetens  ABC -fornuft og følelser

Kuret holdes  som  et dagskurs over 8  timer.

Kurset er GRATIS! Så ta kontakt og meld dere på! Se under kurskalender. Her  finner dere også  hvem som er kursledere for de respektive kursene. Så ta gjerne kontakt direkte med vedkommende og med dere på kurset på den måten.

 

Back To Top