skip to Main Content

Samlivskurs for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, glede og eroskraft.

På dette samlivskurset fokuseres det på å styrke og utvikle den seksuelle dimensjonen i parforholdet.

Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex?

Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre?

Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

Dere får råd, verktøy og teknikker for å kommunisere slik at dere bedre kan  forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.

KURSSTED: Kurssted som er Strømstad Spa er valgt med omhu for at dere skal kunne pirres av hverandre, nyte og slappe av i litt luksuriøse omgivelser med spafasiliteter og gode måltider. Her vil dere også ha mulighet for å rusle turer og ta inn naturen med landskap og fine strender.

PRISER OG PRAKTISK: Foruten kursavgiften kommer hotellutgiftene som deltakerne selv må betale. Se hjemmesiden til Strømstad Spa.

KURSTIDER: Lørdag kl. 15.00-19.00, søndag kl. 9.00-14.00

KURSLEDER: Anna Sigridsdatter Heen

INFO: For mer informasjon om tid og sted: se kurskalender.

PÅMELDING OG BETALING:
Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Velg riktig kurs. Trykk på den grønne bestillingsknappen som leder inn til Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn  kontaktinformasjon og betaling. Når det  gjelder betaling er systemet dessverre komplisert: Go Mentor  kan trekke beløpet først etter at kurs er avholdt. Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen  etter avtale med henne. Annas e-postadresse er sigridsdatter@icloud.com og telefonnr. er 91868658.

Back To Top