Referanser

Les hva tidligere og nåværende klienter har å si om deres erfaringer med mine tjenester innen individuell rådgivning, parterapi, psykodrama og mer.

Start video

Parterapi

Takk for gode redskap!
Takk for gode redskap!PREP-kursdeltakere september 2023
Les mer
Kjære dere! Vil bare takke så mye for at dere stilte opp , selv om det var så få av oss på kurset. Nå er det bare å ta i bruk det vi har lært Ønsker dere alt godt med det gode arbeidet, og takk for gode redskap. Gode klemmer fra Benedikte og Sigurd, Bergen.❤️❤️
ANNA HJALP OSS MED Å FORSTÅ HVILKE FEIL SOM VAR BLITT GJORT
ANNA HJALP OSS MED Å FORSTÅ HVILKE FEIL SOM VAR BLITT GJORTALVILDE (27) og KEVIN (27), Oslo
Les mer
«Anna har vært en nøkkelspiller i å hjelpe oss å forstå hvilket usunt mønster vi har kjørt oss fast i etter å ha vært i et forhold over lang tid. Hun tillater seg å være dønn ærlig med oss, holde oss ansvarlig for lite konstruktiv oppførsel og gir oss gode råd for veien videre. Med en ryddig og strukturert fremgangsmåte har hun vært spesielt viktig for oss i å nøste opp i krangler, uvaner og dårlig kommunikasjon. Overblikket hennes hjalp oss med å forstå hvilke feil som var blitt gjort og hva som måtte forbedres fra begge parter. Anna er ærlig, transparent og strukturert, og det har funket godt for oss og vår vei til et sunnere parforhold.»
ANNA – DU HAR  VÆRT HELT AVGJØRENDE FOR OSS!
ANNA – DU HAR VÆRT HELT AVGJØRENDE FOR OSS!NINNI og SIGURD, VESTFOLD
Les mer
Hei Anna Du husker nok sikkert ikke oss, men for oss har du vært helt avgjørende. Vi kom til deg for 5-6 år siden (2016); helt fortvilet, lei oss og slitne. Vi så ikke helt hvordan vi skulle klare å komme videre sammen, men kjente vel langt der inne at vi ikke hadde lyst til å gi opp hverandre heller selv om alt kjentes helt mørkt og tungt. Det at Sigurd som bestilte første time hos deg, til oss to sammen, ble et vendepunkt for oss. Det fikk oss til å se hva som var viktig for oss, til å prioritere, og til å ønske å bli gamle sammen. Det reddet oss som par. Nå står vi her sammen, hånd i hånd, og har det bedre enn noen gang. 25 år har det blitt hittil og vi kjenner oss sikre på at det blir mange, mange år til. Vi ville bare sende noen ord til deg for å si at du er i hjertet vårt enda, og at vi er ubeskrivelig takknemlige for at du hjalp oss på rett vei, og ga oss de verktøyene vi trengte for å se hverandre og for å fortsette å elske hverandre slik det var meningen at vi skulle hele veien. Alt godt til deg fra oss
GOD HJELP OG GODE VERKTØY FRA ANNA
GOD HJELP OG GODE VERKTØY FRA ANNAJANNICKE (30) OG KNUT ERIK (32), OSLO
Les mer
April 2021: Vi har hatt noen timer parterapi hos Anna .Vi har hatt stort utbytte av samtalene hos henne, og vi nå har fått flere verktøy vi vil fortsette å bruke. Vi har det veldig fint, og ser verdien av alt vi har snakket om. Framover vil vi fortsette å jobbe på egen kjøl, men ser ikke bort i fra at vi trenger litt påfyll og kontakter henne igjen på et senere tidspunkt. Tusen takk for god hjelp!
GLAD FOR AT VI GJENNOMGIKK PROSESSEN MED ANNA
GLAD FOR AT VI GJENNOMGIKK PROSESSEN MED ANNAINGRID, AKERSHUS
Les mer
Høsten 2011 gikk endelig min mann og jeg til parterapi. Vi gikk til samtaler hos Anna i cirka et halvt år. Vi endte med å gå hver til vårt. Jeg er imidlertid glad for at vi gjennomgikk denne prosessen med Anna. Det gjorde at det valget som ble tatt, var gjennomtenkt. Jeg har i ettertid aldri angret på min beslutning, og noe av grunnen til det er nok at vi søkte profesjonell hjelp. Jeg vil også presisere at verken min mann eller jeg opplevde at Anna tok noens parti. Hun klarte kunsten å lytte, stille konstruktive spørsmål og ivareta oss begge på en god måte.
JEG KAN TRYGT ANBEFALE ANNA VIDER
JEG KAN TRYGT ANBEFALE ANNA VIDERJOHANNA, OPPLAND
Les mer
Jeg ble anbefalt Anna gjennom en venninne som hadde gått til henne en stund med sin samboer. Jeg følte fra første stund at Anna og vi hadde bra kjemi. Hun skjønte fort hvordan hun skulle legge opp timene for oss, iht våre problemer, og timene ble derfor meget effektive. Jeg kan trygt anbefale Anna videre. Hun vil ta godt vare på deg/dere !

Individuell rådgivning / terapi

JEG HAR BRUKT ANNA BÅDE SOM PARTERAPEUT OG SOM INDIVIDUALCOACH
JEG HAR BRUKT ANNA BÅDE SOM PARTERAPEUT OG SOM INDIVIDUALCOACHHELENE, OSLO
Les mer
Begge deler var svært utbytterikt. Hun var direkte og «to the point» på en vennlig og støttende måte, og hun hjalp meg med å sortere tanker og reaksjoner, både i forhold til meg selv og omgivelsene. Hun har kort sagt bidratt til at jeg i dag er en tryggere og mer forankret person.»
DET VART 40 DYREBARE OG HØGST MEININGSFULLE MINUTT
DET VART 40 DYREBARE OG HØGST MEININGSFULLE MINUTTSIV, TELEMARK
Les mer
Telefon eg tok til Anna ein givande samtale på eit vanskeleg stadie for meg.Tusen mange takk! Så usigeleg godt å vite at det er gode menneskje som velger å gje av si dyrebare tid. Det vart 40 dyrebare og høgst meiningsfulle minutt for meg!»
JEG TRENGTE Å BLI PERSONLIG STERKERE
JEG TRENGTE Å BLI PERSONLIG STERKEREKRISTIN, AKERSHUS
Les mer
og mer selvrepresenterende. Anna har møtt meg med ydmykhet, samtidig som hun er åpen og raus. Hun er direkte i sin tilnærming. Hun har bidratt til at jeg i dag føler meg tryggere og har større tillit til meg selv og de valg jeg gjør.
TIMENE HOS ANNA HAR FÅTT MEG TIL LETTERE Å FORSTÅ
TIMENE HOS ANNA HAR FÅTT MEG TIL LETTERE Å FORSTÅKNUT, BUSKERUD
Les mer
Timene hos Anna har fått meg til lettere å forstå og reflektere over viktige ting i parforholdet. Jeg lærer mye slik at jeg kan påvirke forholdet positivt, og snu det som er destruktivt.

Samlivskurs

FØLELSEN AV SKREDDERSYDD KURS
FØLELSEN AV SKREDDERSYDD KURSNINA OG JONAS, AKERSHUS
Les mer
Kursinnholdet passet så bra for oss og våre problemer, at vi fikk følelsen av at kurset var skreddersydd til akkurat vårt parforhold. Men det vet vi jo at det ikke var. Det vitner om at problemene våre er typiske problemer og noe mange kan kjenne seg igjen i.
SAMLIVSKURSET GA OSS AKKURAT DET VI TRENGTE
SAMLIVSKURSET GA OSS AKKURAT DET VI TRENGTEKATRINE OG GØRAN, OSLO
Les mer
Etter et par år og et barn, og ettter et svært vellykket prep-kurs var det på tide med et fornyet forholdsfokus. Samlivskurs for småbarnsforeldre med Ann Sofie og Anna gav oss akkurat det vi trengte. Vi fikk frisket opp PREP, fikk konkrete råd og øvelser til videre arbeid for «forholdsgnisten» og ikke minst motivasjon til å prioritere hverandre. Kombinert med en deilig badeopplevelse og god lunsj ble det en komplett dag. Vi kan varmt anbefale dette kurset!
STRÅLENDE FORNØYD
STRÅLENDE FORNØYDEVA OG HANS KRISTIAN, OSLO
Les mer
Vi var helt strålende fornøyd med tango kurset og dansingen. Klare og fine instruksjoner fra begge kurslederne, Hans og Anna, når det gjelder dans. Det vi skulle ønsket oss litt mer av er samlivsdelen, om hvordan kommunisere i hverdagen. Så anbefaler å bidra med mer av deres kompetanse her, og vie dette litt større plass på de neste kursene!
ET ANNERLEDES SAMLIVSKURS
ET ANNERLEDES SAMLIVSKURSTONE KRISTIN OG OLE JACOB, LIER, BUSKERUD
Les mer
Vi ønsket oss et annerledes samlivskurs, og fant omsider kurset «It takes two to tango» med kurslederne Anna Sigridsdatter Heen og Hans Fosshagen.Både Anna og Hans overbeviste med sin kunnskap, erfaring og lidenskap for den argentinske tangoen, lett krydret med en porsjon samlivsmix. Vi lot oss overbevise om tangoens fortreffelighet, i det vi skred over parketten med nyervervet kunnskap om kunsten å gå med eleganse og innlevelse. Vi forstod at 100% tilstedeværelse må til for å skape den gode og balanserte dialogen mellom oss som par, og at tango handler om å kommunisere bevegelse. Vi forstod at tango i virkeligheten er dialog og samarbeid mellom to aktivt skapende dansere/partnere, som igjen er med på å skape forbindelse, bånd og tilknytning mellom oss som par. Tusen takk for en fantastisk og inspirerende helg med ny innsikt, glede og giv for den argentinske tangoen.
SAMLIVSKURS OM SEKSUALITET BLE MENINGSFYLT, NYTTIG OG KONKRET FOR OSS
SAMLIVSKURS OM SEKSUALITET BLE MENINGSFYLT, NYTTIG OG KONKRET FOR OSSLINE (42) OG SIGBJØRN (47), ROGALAND
Les mer
Som kursdeltaker på kurset «Bedre sexliv = bedre samliv», med kursleder: Anna Sigridsdatter Heen, ønsker vi sterkt å anbefale dette helgekurset som går over to dager. Vi har erfart en foredragsholder som er kunnskapsrik ,engasjert, imøtekommende samt innehar evne til å se et helhetsbilde, hvor individuelle forskjeller blir synliggjort for den enkelte deltaker. For oss har dette bidratt til bevisstgjøring av gamle negative mønstrer vi som ektefeller kan slite med i hverdagen. Anna er en foredragsholder som virkelig gir av seg selv, både kunnskapsmessig og erfaringsmessig hvor hun opptrer profesjonelt og varsomt i møte med sine deltakere. Kursets innhold favner om de fleste utfordringer som kan oppstå innen kommunikasjon og sex mellom to parter. Anna evnet å trekke ned aktuelle problemstillinger og skreddersy innholdet tilpasset de utfordringer som var gjeldende for oss. Kurset ble da meningsfylt, nyttig og konkret for oss. Dersom dere ønsker å forebygge eller opplever å stå fast som kjærester eller ektefeller, anbefales kurset på det sterkeste. Anna har også fokus på å tilrettelegge for en varig positiv endring hvor hun kommer med konkrete tilbakemeldinger, felles- og individuelle oppgaver som det skal jobbes videre med.
TAKK FOR MEGET NYTTIG PREP-KUR
TAKK FOR MEGET NYTTIG PREP-KURGRO KRISTIN OG HANS OLAV, ARENDAL
Les mer
Takk for meget nyttig PREP-kurs, Torgeir og Anna! Etter deres kurs glir samtalene mye lettere og livet er lekende lett.
KURSET GA OSS EN FIN DYTT
KURSET GA OSS EN FIN DYTTRITA OG HENRIK, BÆRUM
Les mer
Jeg og min kjæreste deltok i samlivskurset til Anna. Kurset ga oss en fin dytt og anledning til å snakke med hverandre om forholdet og hvordan vi kan vise at vi setter pris på hverandre – litt oftere. Anna ufarliggjorde det å snakke om følelser og samliv. Det hadde vært fint om alle par hadde kunnet få et slikt kurs på «grønn resept» når det begynner å gå rutine i forholdet.
GODT OG GJENNOMARBEIDET SAMLIVSKURS
GODT OG GJENNOMARBEIDET SAMLIVSKURSSYNNØVE OG KLAUS, BÆRUM
Les mer
Vi takker for et godt og gjennomarbeidet samlivskurs med Anna, hvor vi fikk god tid til refleksjon sammen som par. Vi er et par som har det godt sammen, så vi brukte mest vår tid til å reflektere over hva som fungerte så bra mellom oss. Stemningen i rommet var trygg og lun med Anna som veileder, så det var lett å ta opp selv det negative/litt vanskelige i samlivet på en god måte.
GODE VERKTØY FOR SENERE BRUK
GODE VERKTØY FOR SENERE BRUKJULIE OG JAN OTTO, ASKER
Les mer
Kurset Samlivsskolen arrangerte for oss var veldig bra. Det var veldig fint å komme sammen og sette kjærlighetsspråket på agendaen. Vi fikk tid til å tune inn og synke vårt språk. I en hektisk hverdag er det vanskelig å sette av tid til slikt. Dette hadde vi godt av. Samtidig er det ferskvare. Du lærte oss derfor gode verktøy vi kan bruke for senere. Tusen takk!
UFARLIGGJØR EN DEL VANSKELIGE SPØRSMÅL
UFARLIGGJØR EN DEL VANSKELIGE SPØRSMÅLANN CHRISTINE OG ODDVAR, HURUM
Les mer
Jeg syntes at det var merkbart en positiv endring i vårt parforhold umiddelbart etter kurset. Så er det alt for lett å gli tilbake til der det var fra før. Jeg synes kursinnholdet var meget bra og at instruktør ufarliggjorde en del vanskelige spørsmål. Anna har en trygg og behagelig fremføring av budskapet . Stå på videre og lykke til!
VI TAKKER FOR EN FLOTT OPPLEVELSE
VI TAKKER FOR EN FLOTT OPPLEVELSENATASJA OG FRODE, AKERSHUS
Les mer
Vi takker for en flott opplevelse etter å ha vært med på PREP kurs hos Anna og Arne Birger! Dere er veldig dyktige kursledere, faglige, engasjerte forelesere, karismatiske mennesker med masse sjarm! Dere formidler kunnskap på en enestående måte! Dere vekker tillit slik at man kan åpne seg for å gå dypere i sitt problem. Det var utrolig mye vi lærte på to dager: Kommunikasjon og kommunikasjonshindre, tale- og lytteteknikk, problemhåndtering, problemløsning… og mye mer. Vi synes at dere hjelper mange par for å få det bedre i forholdet! I hvert fall gjør vi det!
villa1 (6)

Hei! Anna er navnet👋 Som din samtaleterapeut, coach, og sexolog, er jeg her for deg som ønsker å snakke åpent, enten i Oslo eller online.

Som samtaleterapeut, coach og sexolog, er jeg her for å hjelpe deg. Usikker på om dette er noe for deg? 📞Ring meg gjerne, så prater vi om det – helt uforpliktende.  Du kan også legge igjen navn og nummer, så ringer jeg deg opp.